TUTUSTUMISKAMPANJA

Hotelliyö VALOssa 50 € - tutustu upeisiin tiloihin!

Uudessa VALO Hotel & Workissa odottaa makeat yöunet ja kattokerroksen hirsisaunat. Tarjoamme nyt VALOon sijoittamisesta kiinnostuneille hotelliyön VALOssa hintaan 50 €.

Varaa lomakkeella 30.6. mennessä!

VARAA HOTELLIYÖ

KAMPANJAN EHDOT

Kampanjahinta saatavilla VALO Owner -sijoittamisesta kiinnostuneille.

VALOn sijoitusasiantuntija ottaa yhteyttä hotellivaraukseen ja sijoittamiseen liittyen.

Kampanja voimassa 30.6.2021 asti.

Tutustu VALO Hotel & Workiin

Etsitkö vaivatonta ja vastuullista sijoitusta? Tule tutustumaan ainutlaatuiseen VALO Hotel & Workiin! Tarjoamme nyt VALO-sijoituksesta kiinnostuneille hotelliyön VALO Hotellissa tutustumishintaan 50 €. Hinta sisältää hotelliyön kahdelle hengelle Smart-huoneessa sisältäen herkullisen aamiaisen ja pääsyn wellness-alueelle arkipäivisin.

Varaathan hotelliyön 30.6. mennessä täyttämällä alhaalla olevan lomakkeen! VALOn sijoitusasiantuntija ottaa yhteyttä hotellivaraukseen ja sijoittamiseen liittyen.

Kotimainen innovaatio

VALO on kotimainen innovaatio, joka mahdollistaa lämminhenkisen hotellin sekä huippunsa viritetyn coworking-tilan sekä saman katon alla. Täällä keskityt omassa laadukkaassa työhuoneessa, sparrailet upeissa yhteistiloissa ja tapaat asiakkaasi tyylikkäissä neukkareissa. Kaiken kruunaa laadukkaat kokous-ja tapahtumapalvelut myös virtuaalisesti. Meillä nautit hotellin ja ravintoloiden herkullisista palveluista 24/7.

Miksi sijoittaa VALOon?

VALO yhdistää hotelli- ja toimistopalvelut samoihin tiloihin tarjoten kiinteistösijoittajalle mahdollisuuden parempaan tuottoon. Älykkäiden tilaratkaisujen ansiosta samoja tiloja voidaan käyttää sekä hotelliyöpymisiin että toimistokäyttöön – tuottoa sekä hotellikäytöstä että toimistokäytöstä. Sijoituskohteina toimivat KOY VALO Helsingin huoneosakkeet. Omistajien saama tuotto määräytyy kiinteänä tai käyttöasteeseen sidottuna valitun vuokrasopimuksen perusteella.

Lunasta tarjous hotelliyöstä