Tietoa VALO Hotel & Workista

Hotelli

Sleep, Work
& Relax

Lämminhenkinen hotelli ja viehättävä työtila pohjoismaisella twistillä.

Tutustu VALO Hotelliin
Smart_A_hotelli

VALO Smart

VALO Smart -huoneet ovat harmonisin ja lämpimin sävyin sisustettuja 12 m2:n kokoisia huoneita kahdelle, joiden rauhallisessa tunnelmassa voit helposti rentoutua ja nukahtaa.

Comfort_C_hotelli

VALO Comfort

Liikkuvan ihmisen levon ja rentoutumisen tarpeisiin suunniteltuihin huoneisiin on mahdollista majoittaa mukavasti jopa neljä henkilöä.

Deluxe_Valo Hotel Work Sijoittaminen

VALO Deluxe

Huolella suunniteltu noin 29 m2:n huone tarjoaa asujalleen tyylikkäät ja toimivat raamit täydelliseen viihtymiseen ja rentoutumiseen.

Toimitilat

Joustavat työtilat
hotellipalveluilla

Yksityisissä työhuoneissa keskitytään yksin tai tiimissä, yhteistiloissa luodaan uusia yhteyksiä ja rennoissa neuvotteluhuoneissa pidetään tuloksellisia tapaamisia.

Tutustu VALO Workiin

Työtilat

VALO Work tarjoaa kattavat työtilat, jotka joustavat jokapäiväisen tarpeen mukaan. Yksityisissä työhuoneissa keskitytään yksin tai tiimissä, yhteistiloissa luodaan uusia yhteyksiä ja rennoissa neuvotteluhuoneissa pidetään tuloksellisia tapaamisia. Voit valita aina itsellesi sopivimman työhuoneen tai yhteistilan, ja vaihtaa sitä vaikka joka päivä.

Tutustu tiloihin

PALVELUT

valowellness

Wellness

Nauti hirsisaunojen löylyistä, pulahda avantoon kattoterassilla ja virkistäydy kuntosalilla. Wellness-alueeltamme löydät unohtumattomia kokemuksia.

Kokoustila_Kanerva

Kokoukset ja tapahtumat

VALO Hotel & Work:n joustavissa kokous- ja tapahtumatiloissa onnistuu tilaisuudet jopa sadoille henkilöille.

BISTRO_Valo Hotel Work Sijoittaminen

Ravintola & Baari

Ravintolamme Bistro ELO ja Lounge & Bar SUO tarjoilevat herkullisia pohjoismaisia makuja sekä rentoa tunnelmaa aamusta iltaan.

Kiinteistön perustiedot

Katuosoite: Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki
Rakennustyyppi: Hotellikiinteistö
Valmistumisajankohta: 9/2020
Rakentaja: SSA Project Oy
Vuokratontin omistus: Helsingin Kaupunki

 

Tilat

Huoneita: 422
Smart: 301
Comfort: 110
Deluxe: 11
Esteettömiä huoneita: 10

Tapahtuma- ja kokoustiloja: 13

Pysäköintipaikkoja: 155

VALO:n ravintolat:
Bistro ELO, Lounge & Bar SUO ja VALO Shop

Wellness-alue:
5 saunaa, 1 rentoutumisallas, 1 kylmävesiallas, 1 poreallas ja kuntosali

Sijainti

VALO Hotel & Work Helsinki sijaitsee pääkaupunkiseudun keskeisimmällä sijainnilla Mannerheimintiellä keskuspuiston läheisyydessä lyhyen raitiovaunumatkan päässä Helsingin keskustasta. Sen asiakkaita eivät ole ainoastaan Helsinkiin matkustavat, vaan sitä käyttävät keskeisen sijaintinsa vuoksi myös Espooseen ja Vantaalle suuntaavat asiakkaat.

Lentokentältä kiinteistölle matka taittuu autolla noin 15 minuutissa, eli se palvelee hyvin myös lentomatkustajia. Lähellä sijaitsevat mm. paljon hotelli- ja toimistoasiakkaita tuovat Hartwall-areena, Messukeskus, Olympiastadion, Linnanmäki, Yliopistollinen sairaala ja Oopperatalo.

KYSYTTÄVÄÄ?

Jätä yhteydenottopyyntö

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voit myös olla suoraan yhteydessä myyntiin: +358 40 673 1100 | sales@ssagroup.fi