Visio ja missio

Kiinteistöt käyttävät jopa 40 % maailmassa käytetystä energiasta. Kiinteistöt käyttävät suurimman osan maapallon resursseista. Kiinteistöihin on sitoutunut yli puolet maailman varallisuudesta. Historiasta johtuen nykykiinteistöjen käyttöaste on jopa alle 5 %.

Maailmassa on miljoonia asuntoja ja hotellihuoneita, joille ei ole käyttöä päivisin. Samaan aikaan miljoonat työtilat ovat tyhjillään iltaisin, öisin
 ja viikonloppuisin. Mielestämme tässä on mahdollisuus. Olemme syntyneet tahtotilasta yhdistää nämä kaksi irrallista maailmaa. Teemme sen tavalla, joka säästää rahaa, luontoa ja saa ihmiset voimaan paremmin.

Luomme palveluita ja tiloja, joissa yhteisöllisyys, kasvu ja luovuus toteutuvat rohkeasti. Valon innovatiiviset tilankäyttöratkaisut ja kiinteistön operointiin kehitetyt palvelujärjestelmät mahdollistavat rakennuksen käytön useassa eri käyttötarkoituksessa. VALO-tilakonseptin ansiosta hotellihuoneet muuntautuvat hetkessä toimisto- tai neuvotteluhuoneiksi. Vastaanotto, ravintolat, virkistäytymis- ja monikäyttötilat palvelevat ympäri vuorokauden sekä hotelli- että toimistoasiakkaita, joilla on samantyylisiä tarpeita. VALO tarjoaa näin ollen paremman palvelun ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Enemmän irti kiinteistöistä

”Kun puhutaan neliöiden tehokkaasta hyödyntämisestä, huomio kiinnittyy usein siihen, että kaikille tiloille saadaan käyttäjät, kertoo SSA Groupin perustajiin kuuluva Tommi Saari. ”Tiloja olisi kuitenkin myös voitava hyödyntää mahdollisimman täysipainoisesti kaikkina vuorokaudenaikoina.” Saari viittaa tilanteeseen, jonka kaikki tiedostavat, mutta johon harva on keksinyt – tai edes osannut miettiä – ratkaisua.

Lue Tommi Saaren blogiartikkeli

KYSYTTÄVÄÄ?

Jätä yhteydenottopyyntö

Voit myös olla suoraan yhteydessä: +358 40 5599045 | sales@ssagroup.fi