Mitä saat kun sijoitat?

Sijoittajien yhteisö

Me uskomme yrittäjyyteen ja yhteisiin tavoitteisiin. VALOn sijoittajilla on kaikilla jotain yhteistä: me haluamme tietää, että rahamme poikivat tuoton lisäksi hyvää mieltä. Joka toinen kuukausi järjestettävissä omistajien illoissa lyödään fiksut päät yhteen ja työskennellään yhteisten tavoitteiden eteen, oli se sitten yhteiskunnan haasteiden ratkominen tai VALOn ilosanoman levittäminen.

VALOssa on jo satoja omistajia, joista monille VALO on enemmän kuin vain sijoitus. Joillekin VALO Work -työtilat on oman yrityksen koti, toisille hotellissa yöpyy niin omat rakkaat kuin yritysvieraat. Jokaisen sydäntä lämmittää hirsisaunojen lempeät löylyt ja ravintoloiden pohjoismaiset maut. VALO on aina auki omistajilleen, ja odotamme innolla jokaisen kohtaamista kattoterassin lauteilla sekä porealtaan hellässä huomassa.

VALO sijoituskohteena

VALO-konsepti yhdistää hotelli- ja toimistopalvelut samoihin tiloihin tarjoten näin kiinteistösijoittajalle mahdollisuuden parempaan tuottoon. Älykkäiden tilaratkaisujen ansiosta samoja tiloja voidaan käyttää sekä hotelliyöpymisiin että toimistokäyttöön – tuottoa sekä hotellikäytöstä että toimistokäytöstä. Sijoituskohteina toimivat KOY VALO Helsingin huoneosakkeet. Omistajien saama tuotto määräytyy kiinteänä tai käyttöasteeseen sidottuna valitun vuokrasopimuksen perusteella.

Kiinnostuitko?

Varaa tutustumiskierros