VALO Hotel & Work sijoituskohteena

VALO-konsepti yhdistää hotelli- ja toimistopalvelut samoihin tiloihin tarjoten näin kiinteistösijoittajalle mahdollisuuden parempaan tuottoon.

Älykkäiden tilaratkaisujen ansiosta samoja tiloja voidaan käyttää sekä hotelliyöpymisiin että toimistokäyttöön – tuottoa sekä hotellikäytöstä että toimistokäytöstä.

Sijoituskohteina toimivat KOY VALO Helsingin huoneosakkeet. Omistajien saama tuotto määräytyy kiinteänä tai käyttöasteeseen sidottuna valitun vuokrasopimuksen perusteella.

Kiinnostuitko?

Lataa infopaketti

Infopaketista löydät myyntiesitteen lisäksi yhtiöjärjestyksen, isännöitsijätodistuksen, toimintamallin kuvauksen, kauppakirjamalleja ja operaattorisopimuksen.

Myynti

Eemil Hirviniemi
Asiantuntija, Valo-kiinteistösijoitus
+358 40 8467 227

Omistajaedut

Etuja majoitukseen

Omistajat saavat 20 % alennuksen yöpymisestään VALO-hotellissa. Alennus nousee 30 % kun majoitut yli 10 yötä kuukaudessa*.

Etu on henkilökohtainen eikä koske kampanjahintoja tai majoituspaketteja.

Valohotel.fi

*Seurantajakso 3 kk

VALO Work -jäsenyys

Jäsenyys sisältää vapaan sisäänpääsyn VALO:n yhteisöllisiin työtiloihin sekä oikeuttaa työhuoneiden hinta-alennuksiin*. Etu on voimassa vuoden eteenpäin hotellin aukeamisesta tai sopimuksen allekirjoittamisesta.

*Smart 35 € ja Comfort 55 €

Valowork.fi

Sauna- ja allasosaston maksuton käyttö

VALO:n yksityinen sauna- ja allasosasto sekä kuntosali ovat omistajien vapaassa käytössä. Vapaa sisäänpääsy on varattu omistuksen koosta riippuen 1-2 hengelle, vieraita (enintään 4 hlö) voi tuoda hintaan 10 €/hlö.

Tutustu lisää

Muut edut

5 % alennus kokous- ja tapahtumapalveluista*, vaihtuvia etuja ravintoloistamme Bistro ELO ja Bar & Lounge SUO ja 10 % alennus pysäköinnistä VALO:n 155 paikkaisessa parkkihallissa.

*Koskee kokouspakettien ja kokoustilojen takuumyyntiä. Ei sisällä alkoholitarjoilua.