VALO Hotel & Work avasi ovensa!

VALO Hotel & Workin ovet avattiin tänään ja alku oli välitöntä innostuksen huumaa.

Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, kun VALO Hotel & Work avasi ovensa Ruskeasuolla Helsingissä. Tunnelma oli innostunut heti aamusta ensimmäisten vieraiden saapuessa hotellille. VALO Hotel & Workin alku oli välitöntä innostuksen huumaa.

”Nyt olemme kuitenkin sen kaikkein tärkeimmän äärellä. Syyskuun avajaisten myötä saamme paikalle oikeita asiakkaita ja konsepti sekä palvelu pääsevät toteutumaan. Tässä parasta on se, ettei toteutuminen tule tapahtumaan lähellekään meidän alkuperäisiä ajatuksiamme. Alkumetreistä lähtien oli selvää, että emme ole luomassa tätä itsellemme vaan asiakkaidemme iloksi.”

”Olemme kaikista kohtaamisista ja palautteista kiitollisia. Ne ovat merkittävästi auttaneet meitä matkallamme. Matkalla, joka on kuitenkin vasta alussa. VALO Hotel & Work on nyt auki. Odotamme malttamattomina, että pääsemme keskustelemaan ja kuulemaan niistä kokemuksista, joita meillä syntyy. Tervetuloa VALOon, olemme täällä sinua varten!”, VALO Hotel & Workin liiketoimintajohtaja Andreas Lindqvist kertoo.