Tom Strandberg aloitti VALO Hotel & Work Helsingin hotellinjohtajana

Mannerheimintielle loppukesästä 2020 avautuvassa VALO Hotel & Work Helsingissä aloitti huhtikuun alussa hotellinjohtajana Tom Strandberg. Tomilla on yli 20-vuoden kokemus hotellialalta ja viimeisimpänä hän työskenteli GLO Hotel Kluuvissa hotellinjohtajana.

Mielenkiintoiseksi uuden työn aloittamisen on tehnyt tämän hetkinen pandemiatilanne, sillä Tom on aloittanut työnsä etänä ja työkaverit ovat tulleet tutuiksi lähinnä videopalaverien kautta.

“En ole oikein muutenkaan etätöiden ystävä, vaan tykkään liikkua paljon ja käydä toimistolla paikan päällä. Kollegoihin tutustuminen ei ole niin helppoa etänä ja toivonkin, että tämä tilanne ei kestäisi enää kauaa.”

“Onhan tämä tietenkin mielenkiintoista ja täysin uudenlaista aloittaa työt näin. Tällä tavalla kotoa käsin saa aika erilaisen kokonaiskäsityksen yrityksestä. Työkaverit ovat olleet jo pitkään tämän VALO-projektin parissa ja nyt on hypätty täysin liikkuvaan junaan etänä. Tämä vaatii vähän enemmän itsenäistä opiskelua.”

Perinteiset kahvipöytäkeskustelut ja yleiset keskustelut työpaikoilla nousevat Tomin mielestä nyt paljon suurempaan arvoon.

“Paljon asioita saa yleensä selville epämuodollisissa keskusteluissa, joten nyt täytyy kysellä paljon täsmäkysymyksiä puhelinkeskustelujen ja viestintävälineiden kautta.”

VALO Hotel & Workista Tom luki ensimmäistä kertaa uutisista. Konsepti herätti mielenkiinnon hotellialan ammattilaisessa, sillä siinä oli täysin uudenlainen ajattelumalli taustalla.

“Tämä on erittäin mielenkiintoinen konsepti. Hotellialalle tulee harvoin mitään täysin uutta. Mukava päästä tällaiseen mukaan!”