“Tiimin merkitystä ei voi väheksyä”

Luotto huipputiimiin ja uuteen ideaan sai Revenue Manager Jani Liljavirran lähtemään mukaan uuteen projektiin.

Jani Liljavirralla on yli 10-vuoden kokemus hotellialalta, historiaa niin kansainvälisistä hotelliketjuista kuin kotimaisista hotelleista. Lisäksi vielä vajaa 10-vuoden kokemus myymäläpäällikkönä kaupan alalta. VALO Hotel & Workin visio sekä tutut työkaverit herättivät kuitenkin mielenkiinnon lähteä mukaan uusiin haasteisiin.

Mikä oli syynä siihen, että lähdit töihin VALO-hotellille?

“Pidin tätä huikeana mahdollisuutena lähteä mukaan lanseeraamaan näin hienoa brändiä ja avaamaan uutta hotellia. Konsepti ja visio ovat todella ainutlaatuisia ja samaistun niihin täysin. Tottakai, täällä oli valmiiksi mukana tuttu tiimi, johon pääsin tekemään töitä ja tiesin, että viihtyisin!” Jani vastaa.

VALO Hotel & Work yhdistää hotellin ja joustavat työtilat, uudistaen perinteistä hotellialaa. Kyseessä on rohkea ja vastuullinen avaus.

Jani Liljavirta on viihtynyt VALO-hotellilla hyvin. Hänen päivänsä koostuvat erilaisista suunnittelutöistä hotelliin liittyen.

“Uuden brändin myötä pääsee itse oikeasti vaikuttamaan isosti asioihin. Meillä on osaava johto, eikä tämän tiimin ja työkavereiden merkitystä voi väheksyä. Pääsen täällä tekemään vapaasti töitä ja minulla on vahva tunne, että minuun luotetaan. Sen myötä saan olla oma itseni ja pääsen käyttämään omia vahvuuksiani”, Jani kertoo.

Muutetaan hotellialaa

Revenue Managerilla riittää töitä myös ennen hotellin avaamista. Janin vastuualueeseen kuuluu pääasiassa hinnoittelun ja saatavuuden optimointi, jotta saadaan paras mahdollinen huonetuotto. Tätä varten hän on ollut mukana luomassa hotellille hintastrategiaa markkinoiden parhaita työkaluja hyödyntäen.

Ennen hotellin myynnin avausta ja varsinaisen hotellin avausta, on paljon erilaisia projekteja ja töitä myös virallisen vastuualueen ulkopuolelta. Niitä ovat muun muassa av-suunnitelmien läpikäynti sekä hotellin vastaanoton suunnittelu yhdessä muun tiimin kanssa. Lisäksi kaikkien tarvittavien varauskanavien kanssa on käyty sopimusneuvottelut myynnin avausta varten.

Vielä loppuun, mikä on parasta tämän hetkisessä työssä?

“Minusta on erittäin hienoa olla mukana VALO:ssa ja päästä ravistelemaan hotellialan raameja ja normeja. Muutamme hotellialaa uudenlaisella tavalla toimia!”