Päivitys hotellityömaalta

Tämänhetkisen arviomme mukaan VALO Hotel & Work aukeaa normaalin aikataulun mukaisesti alkusyksystä 2020. Seuraamme tilannetta ja päivitämme arviotamme tarvittaessa. 

Koronaviruksen vaikutukset VALO Hotel & Workin valmistumiseen

 

Koronaviruksen takia kaikilta organisaatioilta, yrityksiltä ja yksilöiltä kaivataan tässä tilanteessa toimintaa, rohkeutta ja välittämistä.

VALO Hotel & Workille tämä tarkoittaa sitä, että organisaatiomme on toistaiseksi siirtynyt mahdollisimman monien toimintojen osalta etätöihin. VALO Hotel & Work Helsingin rakentamista Ruskeasuolle edistetään tilanteesta huolimatta suunnitelmien mukaisesti.

Seuraamme tarkkaan Suomen hallituksen ohjeistuksia ja pyrimme minimoimaan haitalliset vaikutukset. Työmaalla toimimme erityisohjeistuksen mukaisesti välttäen turhia kokoontumisia, huolehtien käsihygieniasta ja noudattaen mahdollisia karanteeneja. Työntekijöidemme hyvinvointi ja turvallisuus on meille tässä tilanteessa kaikkein tärkeintä.

Tämänhetkisen arviomme mukaan VALO Hotel & Work aukeaa normaalin aikataulun mukaisesti loppukesästä 2020. Seuraamme tilannetta ja päivitämme arviotamme tarvittaessa. Tiedotamme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme aktiivisesti mahdollisista muutoksista.

Toimitusjohtajamme Jussi Paakinaho vastaa mielellään kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.