Andreas Lindqvist johtaa uutta VALO Hotel & Workia

20 vuoden hotellialan kokemuksen jälkeen Andreas Lindqvist päätti laittaa uuden vaihteen silmään. Nyt Andreas rakentaa maailman ensimmäistä hotellia, jossa saman katon alle yhdistyy hotelli- ja toimitilaratkaisut.

Andreaksen ajoi hotellimaailmaan into ruokaan ja tahto luoda onnistumisia asiakkaille. Työssä onnistumisten kautta myös vastuualueet kasvoivat. Nyt uraa on takana jo 20 vuotta ja kokemusta on kertynyt monesta eri näkökulmasta, joka auttaa menestymään nykyisessä tehtävässä VALO Hotel & Work liiketoimintajohtajana. Uusien työhaasteiden rinnalla perhe kasvoi poikavauvalla, jonka parissa on ilo touhuta ja samalla tasapainottaa vauhdikasta työtä.

Uutta elämää hotellimaailmaan

Hotelliala on toiminut tunnetusti hyvin perinteisin tavoin majoitus-, kokous- ja ravintolapalveluiden mahdollistajana. Mannerheimintielle rakentuva VALO Hotel & Work puhaltaa uutta elämää hotellimaailmaan: öisin kyseessä on laadukas hotelli ja päivällä kiinteistö muuttuu myös joustavaksi toimitilaksi, joka mahdollistaa työskentelyn monin eri tavoin.

“Meillä on 422 hotellihuonetta, jotka toimivat päiväkäytössä toimistona. Asiakas, joka päivällä astuu huoneeseen ei edes huomaa, että tila on myös majoituskäytössä”, Andreas kertoo. Kiinteistön monipuolinen hyödyntäminen on sekä vastuullista, että taloudellisesti järkevää. Miltei samoilla kustannuksilla toteutuu kaksi käyttöä ja kaksi tulonlähdettä.

Hotellihuoneet muuntuvat toimistotiloiksi hyvin nopeasti erilaisten muuntokalusteiden ansiosta. Huoneita ei suinkaan tarvitse luovuttaa toimistoasiakkaalle kesken unien. “Hotelleissa ensimmäiset vieraat kirjautuvat ulos yleensä jo aamuyöstä ja arkisin useimmat ovat jo luovuttaneet huoneensa klo 9 mennessä.”, Andreas selventää. “Idea on, että täytämme hotellin majoituksiin ylhäältä alaspäin kun taas toimistokäytössä täytämme alhaalta ylöspäin”, Andreas jatkaa.

Teknologia auttaa kiinteistön tuplaoperoinnissa

Nykyteknologian hyödyntäminen auttaa kokonaisuuden hallinnassa. “Hotellijärjestelmän ja kehittämämme VALO-Platformin avulla hallitsemme huoneita ja niiden tilannetta reaaliaikaisesti. Toimistoasiakkaalle vapautuu huone heti, kun se on siivottu ja vapautettu järjestelmään”. Huoneemme ovat varustettu älylukoilla, jotka mahdollistavat joustavan kulunhallinnan sekä nopean reagoinnin. Lisäksi toimistoasiakkaalla on myös mahdollisuus nauttia VALO:n yhteisöllisistä työtiloista.

VALO on ensimmäisestä päivästä lähtien luotu eläväksi ja hengittäväksi kiinteistöksi, joka joustaa nopeasti muuttuvan maailman mukana. VALO Hotel & Work tarjoaa upean mahdollisuuden sijoittamiseen ja lisäksi mahdollistaa uudenlaisen palvelukokonaisuuden työskentelyyn, kokoustamiseen sekä majoittumiseen.