Ultrajuoksija Jyrki Kukko sijoitti hotelli- ja toimitilakiinteistöön

“Voisin itse käyttää hotellia erilaisten juoksutapahtumien aikana. Jos on kilpailu jossakin ulkomailla, niin hotelli olisi hyvä pysähtymispaikka ennen lentoa. Lisäksi Keskuspuisto sijaitsee aivan hotellin vieressä, niin siellä voisi tehdä harjoituslenkkejä”, Jyrki miettii.  

Yksi Suomen parhaista ultrajuoksijoista sijoitti VALO-hotelliin. Kaarinassa asuva Jyrki Kukko harrastaa maratonia ja ultrajuoksua. Kilpailuja on ympäri maailmaa ja hotelli toimii tukikohtana, jossa voi majoittua ja rentoutua.

Sosiaalisen median mainos herätti kiinnostuksen VALO-hotellista

“Muistaakseni näin ensimmäisen mainoksen hotellista Facebookissa. Minulla oli ollut pitkään säästöjä osakkeissa ja olin miettinyt, että pitäisi jostakin saada parempaa ja varmempaa tuottoa. Tutkin, että tässä tuotto voisi olla lähes 10 % ja se alkoi kiinnostamaan”.

Sijoittaminen on kiinnostanut Jyrkiä aina ja tällainen uudenlainen sijoitusvaihtoehto oli mielenkiintoinen tuttavuus.

“Pohdinnan jälkeen tein sijoituksen suoraan verkkosivuilta. On erittäin hienoa, että kaikki tarvittava tieto löytyy samalta sivulta”.

Sijoittaminen tuo turvaa tulevaisuudelle

Jyrki Kukko kertoo, että hän jäi työttömäksi alkuvuodesta ja tämän jälkeen oli hyvin aikaa miettiä, mitä tehdä tulevaisuudessa. VALO-sijoitus tuli juuri silloin vastaan ja hän mietti, että tässä olisi yksi mahdollisuus turvata tulevat eläkepäivät.

“Tämän vuoksi lähdin sijoittamaan VALO:on. Tämän innoittamana olen alkanut harrastamaan kiinteistösijoittamista myös muutenkin”.

VALO Hotel & Work tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa hotelli- ja toimitilakiinteistöön erikokoisilla sijoitussummilla. Hiljaittain julkaistiin mahdollisuus sijoittaa pienimmillään 18 175 € kokoinen osuus.

“Mielestäni tämä uusi osaomistaninen on hyvä juttu, että voi lähteä pienemmällä sijoitusosuudella mukaan. Itsekin mietin, että olisin voinut sijoittaa vielä lisää”.

VALO Hotel & Work sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien keskellä

Ensimmäinen VALO Hotel & Work sijaitsee kasvavalla alueella Helsingin Huopalahdessa. Hotellilta pääsee nopeasti useilla eri kulkuvälineillä tunnettuihin tapahtumapaikkoihin, Helsingin keskustaan, lentokentälle sekä Vantaalle ja Espooseen.

“Voisin itse käyttää hotellia erilaisten juoksutapahtumien aikana. Jos on kilpailu jossakin ulkomailla, niin hotelli olisi hyvä pysähtymispaikka ennen lentoa. Lisäksi Keskuspuisto sijaitsee aivan hotellin vieressä, niin siellä voisi tehdä harjoituslenkkejä”, Jyrki miettii.

“VALO-hotellin saunaosastolle tulee varmasti käyttöä, sillä se on omistajalle ilmaista. Olen monesti miettinyt Helsingissä ollessani, että missä voisi saunoa ja nyt minulla on saunomismahdollisuus aina”.

“Odotan innokkaana hotellin valmistumista ja on mielenkiintoista nähdä sitten, miten homma lähtee toimimaan. Tällaiset uudet jutut ovat mielenkiintoisia ja on mukava olla mukana tässä niin sanotusti eturintamassa. Maailma on menossa enemmän siihen suuntaan, että töitä tehdään ajasta ja paikasta riippumatta ja VALO vastaa siihen tarpeeseen”, Jyrki lopettaa.