VALO HOTEL/WORK HELSINKI

Ensimmäinen VALO Hotel/Work -konseptin mukainen VALO Helsinki tarjoaa parempaa tuottoa kiinteistösijoittajalle. Hotelli valmistuu kesällä 2020 osoitteeseen Mannerheimintie 109.

SIJAINTI

VALO Helsinki sijaitsee pääkaupunkiseudun keskeisimmällä sijainnilla Mannerheimintiellä keskuspuiston läheisyydessä lyhyen raitiovaunumatkan päässä Helsingin keskustasta. VALO Helsingin asiakkaita eivät ole ainoastaan Helsinkiin matkustavat, vaan sitä käyttävät keskeisen sijaintinsa vuoksi myös Espooseen ja Vantaalle suuntaavat asiakkaat.

Lentokentältä VALO Helsinkiin matka taittuu autolla noin 15 minuutissa, eli se palvelee hyvin myös lentomatkustajia. Lähellä sijaitsevat mm. paljon hotelli- ja toimistoasiakkaita tuovat Hartwall-areena, Messukeskus, Olympiastadion, Linnanmäki, Yliopistollinen sairaala ja Oopperatalo.

VALO Helsingin sijainti on PK-seutua ajatellen keskeinen ja näin ollen ihanteellinen myös yrityksen toimipisteenä.

VALO Helsinki on 422 hotelli- ja toimistohuonetta käsittävä 7-kerroksinen uudisrakennus. Rakennukseen kuuluvat hotellihuoneiden lisäksi mm. reception, aulatilat, ravintola, neuvottelu-ja kokoustilat, muita rakennuksen käyttöä palvelevia tiloja ja 155 autopaikkaa käsittävä 2-kerroksinen parkkihalli. Hotellin kattokerroksessa sijaitsevat sauna- ja kylpyläosastot

KATTOKERROS

Kattokerroksen allas- ja saunaosastolta löytyy kaksi hirsisaunaa ulkoterassilla, kaksi sisäsaunaa, yksi höyrysauna, rentoutumisallas, palju, kylmäallas ja rentoutumistilat.

KATUTASO
& 2.KRS

Ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa sijaitsevat reception, lounge, ravintola, katsomoportaat sekä suurimmat neuvottelutilat.

Lisäksi VALO Helsingin alta löytyy 155-paikkainen parkkihalli kahdessa kerroksessa.

TUTUSTU – VALO HOTEL HELSINKI

VALO Hotel on liikkuvan ihmisen tarpeisiin suunniteltu elämänmakuinen, kodikas ja yhteisöllinen hotelli, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet majoittautumiseen ja virkistäytymiseen.

VALO HOTEL

TUTUSTU – VALO WORK HELSINKI

Valo Hotel/Work työtilatoiminnot palvelevat erinomaisesti yrityksiä, jotka tarvitsevat Helsingistä oman toimipisteen- tai satunnaisempaa joustotyötilaa.

VALO WORK

Rakentaminen

VALO Hotel/Work Helsinki -hotellin rakentaa SSA Project Oy, joka on osa SSA-konsernia. Vuonna 2019 yrityksen johtamien hankkeiden myyntiarvo yltää yli 110 miljoonaan euroon.

Tutustu

MYYTÄVÄT HUONEET

VALO SMART

Hotelli- ja toimistokäyttöön varustettu VALO Smart sopii erinomaisesti majoittumiseen 1-2 hengelle sekä työhuoneeksi tai pieneksi neuvottelutilaksi.

Hinta 181 750€
Hoitovastike 80€/kk
Tontinvuokravastike 70€/kk
Valitse kiinteä 5% tuotto tai
tuotto toteutuneen käyttöasteen mukaan

Maksuerät

Kauppakirjamalli

Kauppakirjamalli (lainaosuudellinen)
VARAA HUONE

VALO LARGE

Hotelli- ja toimistokäyttöön varustettu VALO Large sopii erinomaisesti majoittumiseen 2-4 hengelle sekä tiimi/työtilaksi.

Hinta 206 750€
Hoitovastike 90€/kk
Tontinvuokravastike 80€/kk
Valitse kiinteä 5% tuotto tai
tuotto toteutuneen käyttöasteen mukaan

Maksuerät

Kauppakirjamalli

Kauppakirjamalli (lainaosuudellinen)
VARAA HUONE

SIJOITUKSEN
TUOTTOARVIO

Tuottoarviolaskurin avulla voit havainnollistaa VALO Hotel/Workin toimintaa sekä arvioida itse sijoituksen tuottoja ja muita taloudellisia hyötyjä.

 

Onko sinulla jo salasana? Siirry eteenpäin

MYYNTI
SSA HOTELS OY