Hotelli­operointi

VALO Hotel & Work Helsinkiä operoi VALO Operator Oy

Kiinteistön tuplakäyttö operoinnissa

VALO Hotel & Work -kiinteistössä on 422 hotellihuonetta, jotka toimivat päiväkäytössä toimistona. Asiakas, joka päivällä astuu huoneeseen, ei edes huomaa, että tila on myös majoituskäytössä. Miltei samoilla kustannuksilla toteutuu kaksi käyttöä ja kaksi tulonlähdettä.

Hotellihuoneet muuntuvat toimistotiloiksi hyvin nopeasti erilaisten muuntokalusteiden ansiosta. Huoneita ei suinkaan tarvitse luovuttaa toimistoasiakkaalle kesken unien. Hotelleissa ensimmäiset vieraat kirjautuvat ulos yleensä jo aamuyöstä ja arkisin useimmat ovat jo luovuttaneet huoneensa klo 9 mennessä. Hotellimajoittujat ohjataan aina ylimpiin mahdollisiin huoneisiin kun taas toimistokäyttäjät täyttävät tilat alhaalta ylöspäin. Lisäksi toimistoasiakkaalla on myös mahdollisuus nauttia VALO:n yhteisöllisistä työtiloista.

Järjestelmät

Hotellijärjestelmän ja VALO-Platformin avulla huoneita ja niiden tilannetta hallitaan reaaliaikaisesti. Toimistoasiakkaalle vapautuu huone heti, kun se on siivottu ja vapautettu järjestelmään. Huoneet on varustettu älylukoilla, jotka mahdollistavat joustavan kulunhallinnan sekä nopean reagoinnin. Huoneautomaatio varmistaa laadukkaan ilman ja oikean valaistuksen yö- ja päiväkäytössä, muuntokalusteet mukautuvat käyttöön ja käyttäjään.

VALO Platform on hallintajärjestelmä, johon kaikki muut järjestelmät yhdistyvät. Alustan eri käyttöliittymillä hallitset helposti mm. yöpymisiä, kanta-asiakkuutta, WORK-palveluita sekä tiloja, kokous- ja tapahtumatilavarauksia, ravintolapalveluita, työhuoneesi ilmastoa, kulkulupia ja sopimuksia

Julkaistu 7.2.2020

Palvelulupaus

Pyrimme joka päivä työssämme ja palveluissamme minimoimaan asiakkaan vaivannäön ja häneltä vaadittavien toimenpiteiden määrän. Hotelli ja toimitilat, jossa juuri tärkeät asiat on tehty kunnolla. VALO Hotel & Work on ainakäytössä.

Valo Hotel & Work operointitiimi

KYSYTTÄVÄÄ?

Jätä yhteydenottopyyntö

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voit myös olla suoraan yhteydessä myyntiin: +358 40 0756355 | sales@ssagroup.fi