VALITSE HUONEOSAKE

Huoneosake S

181750€

Huoneosake L

206750€

Osuudet

Huoneosake S osuudet kymmenyksittäin.

Omistajien lukumäärä

VALO-kiinteistöön ovat sijoittaneet vakaata tuottoa kiinteistösijoituskohteelle etsivät piensijoittajat ja instituutiot sekä liiketoimintaansa tehostavat yritykset, jotka tarvitsevat toimitilaa ja majoitusta liikematkailua varten.

Päivitetty viimeksi:
18.8.2020

Huoneiden myyntiaste

VALO-huoneosakkeiden ennakkomyynti aloitettiin tammikuussa 2019. Rakennuksessa on 422 myytävää huoneosaketta. Toistaiseksi sijoittaminen on mahdollista rakennusvaiheen hinnoilla.

VALITSE VUOKRASOPIMUS

Käyttöastesidonnainen vuokrasopimus

Tuotto määräytyy operaattorin käytössä olevien huoneiden yö- ja päiväkäytöstä kertyvän kokonaistuoton perusteella operointikustannusten ja 5 %:n provision vähentämisen jälkeen.

Kiinteä 5% vuokrasopimus 10v

Hotellioperaattori solmii osakkeenomistajan kanssa kiinteähintaisen 10 vuoden vuokrasopimuksen hinnalla, josta osakkeenomistajalle syntyy viiden prosentin vuotuinen vuokratuotto


Vuosituotto sijoitetulle summalle

9088
Kiinteä 5% vuokrasopimus 5v

Hotellioperaattori solmii osakkeenomistajan kanssa kiinteähintaisen viiden vuoden vuokrasopimuksen hinnalla, josta osakkeenomistajalle syntyy viiden prosentin vuotuinen vuokratuotto


Vuosituotto sijoitetulle summalle

9088

VALITSE MAKSUTAPA

KERTAMAKSU

Tuotto tilitetään ostajalle kalenterikvartaaleittain. Tarkemmat ehdot määritellään kauppakirjassa.


Maksettavaa kaupanteon yhteydessä

181750
TAKAISINOSTOTURVA
Myyjä tarjoutuu ostajan halutessa lunastamaan osakkeet takaisin 5 vuoden sisällä kaupan tekemisestä hankintahinnalla, josta vähennetään omistajan saama tuotto. Ensimmäinen lunastusmahdollisuus vuoden sisällä kaupanteosta.

Maksetaan kaupanteon yhteydessä

5000

OMISTAJAEDUT

Etuja majoitukseen

Etuja majoitukseen

Majoitusalennus -20 % päivän hinnasta. Majoitusalennus -30 % päivän hinnasta 30 huoneyötä ylittävistä yöpymisistä kvartaalin aikana. Etu on henkilökohtainen eikä koske kampanjahintoja tai majoituspaketteja.
VALO WORK -JÄSENYYS

VALO WORK -JÄSENYYS

Jäsenyys sisältää vapaan sisäänpääsyn VALO:n yhteisöllisiin työtiloihin sekä oikeuttaa työhuoneiden hinta-alennuksiin*. Etu on voimassa vuoden eteenpäin hotellin aukeamisesta tai sopimuksen allekirjoittamisesta. *Smart 35 € ja Comfort 55 €
Wellness-alue käytössäsi

Wellness-alue käytössäsi

VALO:n yksityinen sauna- ja allasosasto sekä kuntosali ovat kaikkien omistajien vapaassa käytössä. Huoneosake S ja Huoneosake L omistajat tuovat yhden vieraan mukanaan maksutta. Vieraita (enintään 4 hlö) voi tuoda hintaan 10 €/hlö.
Muut edut

Muut edut

5 % alennus kokous- ja tapahtumapalveluista*, vaihtuvia etuja ravintoloistamme Bistro ELO ja Bar & Lounge SUO ja 10 % alennus pysäköinnistä VALO:n 155 paikkaisessa parkkihallissa. *Koskee kokouspakettien ja kokoustilojen takuumyyntiä. Ei sisällä alkoholitarjoilua.

Edut ovat henkilökohtaisia ja etuja ei voi siirtää toiselle osapuolelle. Pidätämme oikeuden muutoksiin.