VALO Work: Moderni älytoimisto yrityksen omana sijoituksena

VALO Work -toimitilat tarjoavat sijoittajille täysin uuden tuottopotentiaalin lisäksi hyvinvointia ja hyvää mieltä.

VALO Work: Moderni älytoimisto yrityksen omana sijoituksena

VALO-sijoitus sopii erinomaisesti yhteen VALO Work -toimitilojen kanssa: Yritys saa sijoitustuoton lisäksi ainutlaatuisen laadukkaat toimitilat, tuntuvia etuja tila- ja majoituskustannuksiinsa sekä tukee valinnallaan omaa sijoitustaan.

VALO Work on fiksun firman valinta
Onnistunut työpäivä omassa työhuoneessa ja päivän päälle hyvät löylyt – VALO Work:ssä nautitaan toimistoarjen luksusta. VALO:sta löydät yrityksellenne nykyaikaiset toimitilat upeilla työhuoneilla, yhteis- ja taukotiloilla, saunaosastolla sekä hotellitason palveluilla.

Toisin kuin perinteisessä toimistohotellissa, joissa yrityksille vuokrataan kokonaisia kerroksia tai toimistoja, VALO:ssa koko kiinteistö on kaikkien VALO Work -jäsenten käytössä yritykseen katsomatta. Älykkäät työhuoneet otetaan omaan käyttöön aina tarpeen mukaan ja fiksu järjestelmämme ohjaa työkaverit vierekkäisiin huoneisiin – se tuntuu kuin firman omalta kodilta. Näin jokainen työntekijä saa oman työhuoneen, mutta laskua kertyy vain silloin kun huoneita käyttävät omat työntekijät. Kaikki hoituu vaivattoman automaattisesti VALO:n sovelluksesta.

Samalla kun yritys tekee sopimuksen VALO:n toimitiloista, jokainen työntekijä saa oman henkilökohtaisen jäsenyyden, joka sopii parhaiten hänen tarpeeseensa. Jos työntekijän tarve muuttuu, jäsenyys muuttuu hetkessä sen mukana, ilman että yrityksen sopimusta tarvitse säätää. VALO:n sopimuksessa tai jäsenyyksissä ei ole irtisanomisaikoja eikä takuuvuokria.

VALO Work sijoittajalle
VALO:n sijoituskohteina toimivat KOY VALO Helsingin huoneosakkeet, jotka kerryttävät tuottoa sekä VALO Hotellin majoituskäytöstä, että VALO Work -toimitilapalveluista. Kiinteistösijoituksen, hotellin ja toimiston tuominen samaan taloon tarjoaa sijoittajalle aivan uudenlaista tuottopotentiaalia. Monet yritykset ovatkin yhdistäneet omalla kohdallaan VALO-sijoituksen ja VALO Work -toimitilat.

Sijoittajalle VALO Work -toimitiloihin kuuluu lukuisia etuja ja alennuksia, jotka alentavat mm. toimitilakustannuksia.

  • VALO Hotel & Work -huoneen omistaja saa Work-joustojäsenyyden 10 hengelle vuodeksi eteenpäin
  • Lisäksi coworking-tilojen käyttöoikeuden 10 hengelle vuodeksi eteenpäin
  • Lukematon määrä majoitus-, kokous-, ravintola- sekä pysäköintietuja
    Lue lisää kaikista eduista täältä: https://valoowner.fi/valo-sijoituksena/

Kun VALO:n huoneosakkeisiin sijoittanut yritys hankkii toimitilansa VALO Workistä, heidän maksamansa toimitilavuokrat kasvattavat VALO:n kokonaismenestystä, ja siten poikii VALO:n sijoittajille, siis myös itselleen, parempaa sijoitustuottoa. Lisäksi yritys saa käyttöönsä Helsingin upeimmat työtilat wellness-osastolla ja hotellitason palveluilla.

VALO:n käyttöasteeseen, eli kiinteistön kokonaismenestykseen, sidotun tuoton lisäksi sijoittajamme voivat vaihtoehtoisesti valita kiinteän tuoton sijoitukselleen.

VALO:ssa työntekijät nauttivat hyvinvoinnista ja yritys saa rahanarvoisia etuja toimitiloissaan sekä tuottoa sijoitukselleen. VALO-sijoituksen yhdistäminen VALO Work -toimitiloihin on fiksun firman valinta.